Vi bruker cookies - de hjelper oss med å gi deg en bedre online-opplevelse.
Ved å bruke vårt nettsted aksepterer du at vi kan lagre og bruke cookies på din maskin.

Ledere

Et nytt år er foran oss


2022-01-12 12:49:00

Mens alle gjør seg klare for det nye året ønsker vi benytte denne muligheten til å takke alle Hattrick-managere for 2021, vurdere året som var og se hva 2022 har å tilby oss.


2021 var et godt år for Hattrick. Faktisk er det nå flere år på rad der brukermassen er stabil, både med aktive brukere og Supportere. Dette er veldig viktig for oss, og en av grunnene til at vi kunne starte ansettelsesprosessen for tre nye stillinger i oktober. Denne prosessen er fremdeles i gang og har fått god interesse, men pandemien har gjort logistikken rundt det å ansette internasjonalt langsommere enn vanlig. Så raskt vi nyansettelsene om bord er vi sikre på at det vil gi teamet vårt en god boost!

2021 var også et produktivt år for ny funksjonalitet for spillet. Det nye Verdensmesterskap-systemet gikk endelig live sammen med mye ny funksjonalitet for valg, speiding og den nye live-trekningen for internasjonale turneringer. Vi avduket et nytt system for prestasjoner, sammen med mange nye prestasjoner å oppnå. For fellesskapet har vi lansert en ny chatteportal og en ny funksjon for mobilbrukere, Lokale kretser, for mer lokale fellesskap i Hattrick. Og for et par uker siden ble disse kretsene også tilgjengelige i nettleserversjonen.

Supportere fikk de etterlengtede oppdaterte versjonene av drakt- og stadiondesigner, og vi ga alle brukere gratis plasser i landslagsforbund. Apache-ligaen introduserte et nytt konsept, et tidsbegrenset ligasystem. Andre nyheter var Oppdrag det nye sponsorsystemet. Begge har et par likheter, der Oppdrag er utfordringer som Styret kan tilby manageren om visse kriteringer er oppfylt. Det nye sponsorsystemet har også gjort deler av sponsorinntektene mer dynamiske, der managere kan velge sponsor og prestasjonsbonusene laget ønsker å gå etter. Begge disse systemene vil utvikles videre i 2022, med ønske om å gi managere mer mangfoldige og interessante mål å gå etter.

Når vi ser fremover mot 2022 er det også vanskelig å unngå det faktum at vi nærmer oss vårt 25 års jubileum i august. Dette vil være et tema, ikke bare for planlagte fellesskapsaktiviteter, men også for utviklingen vår av spillet, for å gjøre historien til Hattrick mer synlig og relevant inne i spillet. Arbeidet på drakt- og stadiondesignerne vil fortsette mens vi ser etter nye måter å integrere disse systemene i spillet.

En annen ting vi ønsker å fokusere på i 2022 er opplevelsen av å delta i en avdeling. Dette er selvsagt allerede en fundamental del av Hattrick, men vi har kanskje undervurdert viktigheten av det for brukere. Vi ønsker å fornye hvordan brukere blir plassert i en serie hver sesong, hvordan du kan forutse opprykk og nedrykk allerede i løpet av sesongen, hvordan du kan planlegge å flytte til en annen avdeling hvis du er i en lavere divisjon, i tillegg til å gjøre hverdagen i hver avdeling mer morsom og engasjerende.

Igjen, takk for at dere er en del av dette spillet. Nå er det på tide å spille, og også jobbe litt!


HT-Johan
Liste over alle ledere

Fellesskapsreaksjoner

Ingen har skrevet en pressemelding om dette enda.

 
 
Server 081